Televisiemaker en voice over

 

Na een lange carrière bij de televisie, waarvan 28 jaar bij de NCRV en later de KRO-NCRV, werk ik vanaf 1 december 2016 voor mezelf.

Ik heb ruime ervaring opgedaan als redacteur, producer, eindredacteur, samensteller, presentator en als senior creative op de afdeling Format Ontwikkeling en Aansturing Buitenproducenten.
Zestien jaar heb ik het succesvolle programma Man bijt hond gemaakt als samensteller en voice over. Het laatste seizoen van het programma in 2015 was ik eindredacteur. Het programma werd in 2011 tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala door het publiek uitgeroepen tot het meest beeldbepalende televisieprogramma van 60 jaar televisiegeschiedenis.
In 2015 werd ik als ‘de stem’ van het programma uitgeroepen tot de meest bekende voice over. Mijn laatste productie was het programma ‘Ajouad: kaaskop of mocro?’ (NPO3). Voor dat programma met presentator Ajouad El Miloudi deed ik de eindredactie.

Ik ben op zoek naar projecten als eindredacteur of samensteller.
Als creatief/programmaontwikkelaar ben ik beschikbaar voor het bedenken, opstarten en begeleiden van nieuwe formats en concepten voor televisie en online projecten.

Daarnaast ben ik vanaf 1 december 2016 volledig en zonder restricties beschikbaar als voice over.