Ook in 2024 zijn de voorstellingen ‘Vive Aznavour!’ en ‘Leven met Brel’ te boeken. Avondvullende voorstellingen geschikt voor het theater, maar ook voor privé optredens en Kunst in de Kamer voorstellingen. Naar wens kunnen de optredens worden ingekort of op maat gemaakt. Via ons impresariaat Huiskamer Theater Producties kunt u informatie inwinnen. Te bereiken via hktproducties.nl of telefonisch: 0627045207 (Gerda van Cappellen), Maar u kunt mij ook persoonlijk een bericht sturen via de contactpagina op deze website.

13 augustus 2019
Man bijt hond komt vanaf 26 augustus terug op televisie en wel bij SBS 6 !
Op 13 augustus was ik te gast bij Eva Jinek om over de comeback te praten.

Bekijk het fragment door op de afbeelding hiernaast te klikken of ga naar https://www.npostart.nl/michael-abspoel-wat-is-er-nou-mooier-dan-de-gewone-nederlander-te-portretteren/13-08-2019/POMS_KN_15663206

14 augustus 2019
Beluister en bekijk het interview op NH Radio.
Ga naar: https://nhradio.nl/michael-abspoel-vertelt-over-het-succes-van-man-bijt-hond/

Per oktober 2019 in het theater: ‘Vive Aznavour !’
Vanaf oktober ben ik samen met pianist Marc Bischoff te zien in mijn nieuwe muziektheater programma ‘Vive Aznavour !’.
Een persoonlijke hommage aan de grote Franse zanger die op 1 oktober 2018 overleed. De première is 6 november in theater Castellum in Alphen a/d Rijn. De bekende nummers van Aznavour, zoals La Bohème, She, Yesterday when I was young, Non je n’ai rien oublié, La Mamma en vele anderen, zijn te zien in dit avondvullende muziektheater programma. Net als bij de voorstelling over Brel worden de liedjes verbonden en ingeleid met persoonlijke, herkenbare verhalen. Een onvergetelijke avond of middag voor de vele fans en een verrassende eerste kennismaking voor hen die Aznavour niet kennen. De megaster die miljoenen platen verkocht wereldwijd, had zoveel meer te bieden dan alleen maar een in de ziel tastende stem, met een traanbuis kietelend vibrato. Aznavour bezong veel gevoelige thema’s en was zeer betrokken bij de samenleving. Hij was als balsem voor onze ziel. Een remedie tegen dagelijkse pijn en de tijd die voorbij gaat. De vertolker van de genade en de troost. Zie de agenda voor de speellijst.